Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ

Társasjáték kölcsönzés

Társasjáték bérlés a Teleki László Városi Könyvtárban

A jó társasjáték megtanít, hogyan kell csapatban gondolkodni és együtt dolgozni. Legyen logikai, stratégiai, ügyességi vagy bármilyen más, kitűnő szórakozás mellett, közösségi élményt is nyújt. A társasjátékok bérlésének lehetőségével, ebben szeretnénk segítséget nyújtani baráti társaságoknak és családoknak.

Társasjáték-kölcsönzési szabályzat:

– A társasjáték kölcsönzéséhez érvényes olvasójeggyel kell rendelkezni, illetve pluszban ki kell váltani a társasjáték tagságot, melynek díja 5000,- Ft/fő/év. 

– Társasjátékokat nyitvatartási időben lehet kölcsönözni.

– Egy alkalommal 1 db társasjátékot kölcsönözhető. A kölcsönzési határidő: 4 hét. A kölcsönzés nem hosszabbítható. Amennyiben más már elvitte az általad kiszemelt játékot, előjegyzés kérhető.

– A pontos átadás-átvétel időbe telik, emiatt a játék kölcsönzését a könyvtár zárása előtt legalább 30 perccel kérjük jelezni. 

– A kölcsönzés előtt és visszahozatalkor együtt ellenőrizzük a játékot, hogy megvan-e az összes alkotóeleme, illetve azok nem sérültek-e meg.

– Hosszabbításra sajnos nincs lehetőség. Késedelem esetén a késedelmi díj: 1000,- Ft/nap. 

– Minden társasjátékban elhelyeztünk egy listát a játék tartozékairól. Ez segít ellenőrizni az elemek meglétét. Ha bármi megsérül egy játékban, vagy hiányzó tartozékot észlel, kérjük, szóljon nekünk a visszaadáskor.

– Amennyiben a társasjátékot helyben szeretné kipróbálni, elég érvényes olvasójeggyel rendelkezned. Helyben használatkor is pontos átadás-átvétel történik.

– Sérülés, hiány esetén a társasjátékért a kölcsönző anyagi felelősséggel tartozik. Amíg tartozás nem rendezett, újabb társasjáték nem kölcsönözhető. Ha megtörténik a legrosszabb, és a társasjáték valamelyik olyan eleme hiányzik visszavételkor, amely nem pótolható, abban az esetben a teljes társasjátékot pótolni kell, lehetőleg ugyanabban a kiadásban és állapotban.

Szeretettel várjuk, hogy próbára tegye szerencséjét, vagy éppen tudását, miközben önfeledt percekkel gazdagodik!

További részletes információkért, vegye fel velünk a kapcsolatot:

teleki.paszto@gmail.com

+3632 463 361